Okulumuz Hakkında

Mimar Sinan İlkokulu
AYDIN MAH. REMİL YOLU CAD. NO: 53 SURUÇ / ŞANLIURFA
4146112572
0
https://surucmimarsinanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :49
Öğrenci :1053
Derslik :19
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Öğretim Şekli

İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

07:30 - 17:20

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Okulumuzun öğretmen ve öğrenci servisi yoktur.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Suruç merkez Aydın Mahallesi Remil Yolu üzerinde bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Her Eğitim Öğretim Yılında Öğrenciler Arası Geleneksel Yakan Top, Futbol, Masa Tenisi, Satranç Turnuvaları yapılmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Her Eğitim Öğretim Yılında Öğrenciler Arası Geleneksel 2. 3. ve 4. sınıflar arası ses yarışmları şiir yarışmaları ve bilgi yarışları yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları